Om os

René Brøndberg-Bras startede Mobilize Me fordi han oplevede at der var et behov for et fleksibelt støttesystem til hans autistiske søn, og i 2012 blev prototypen til Mobilize Me testet ved Langagerskolen. Da Arosii blev medejere i 2013, bragte de tekniske og designmæssige kompetencer til virksomheden. Et tæt samarbejde med Specialområde Autisme og Autismecenter Syd sikrer at Mobilize Me bliver kontinuerligt testet i virkelige forhold. Norske Cognita blev i 2014 forhandler og distributør af Mobilize Me til de norske hjælpemiddelcentraler. 

Mobilize Me blev startet i 2012 af René Brøndberg-Bras, der selv er far til et barn med autisme. Han fik idéen efter at have været til et af mange oplæg omkring støttesystemer til børn med autisme, men som endnu engang ikke præsenterede nogen passende løsning.
 


 

Han havde brug for et visuelt mobilt system, der kunne følge hans autistiske søn i hans hverdag, og som dermed ville være med til at reducere stress ved de mange aktivitetsskift. Resultatet blev prototypen af Mobilize Me, der i 2012 blev testet ved Langagerskolen i Aarhus. Takket være feedback og forbedringer, udviklede Mobilize Me sig til et produkt der var brugervenligt, fleksibelt og stabilt nok til at bruges i den virkelige verden. Langagerskolen er stadig tilfredse kunder hos Mobilize Me.

I starten af 2013 blev Arosii medejere af virksomheden. Fra dette øjeblik blev det tekniske niveau bragt op på internationalt niveau. Mobilize Me har nu design, tekniske kompetencer og udvikling ellers kun forbeholdt de helt store softwarehuse. Desuden medbragte Arosii god energi og lyst til at præge selve virksomheden – et godt match.

Mobilize Me vandt i april 2013 IT-forums innovationspris, en anerkendelse af den indsats og udvikling som ligger bag Mobilize Me i dets første leveår.

I februar 2014 indgik vi tre nye tætte samarbejde. Specialområde Autisme fra Region Midtjylland og Autismecenter Syd fra Aabenraa hjælper med videreudviklingen af Mobilize Me, ved at tilføre den nyeste viden om kognitive handicaps, samt afprøve hvad der reelt fungerer hos deres handicappede borgere.

Specialområde Autisme ønskede at bruge Mobilize Me til at understøtte metode modulerne i Autismepilot uddannelsen, blive vores uddannelsescenter og dermed hjælpe nye institutioner med at implementere Mobilize Me. Specialområdet Autismes specialkonsulenter gennemfører nu et Mobilize Me uddannelsesforløb hos nye institutioner, samt følger op og hjælper dem med at ændre gamle processer og arbejdsrutiner.

Autismecenter Syd har udviklet en lignende uddannelse målrettet Tyskland, og har nu inddraget Mobilize Me i denne kursusvirksomhed. Autismecenter Syd hjælper os med deres høje ekspertise i Sønderjylland og Tyskland til formidling af salg, hvilket vi sætter stor pris på.

Cognita blev på cirka samme tidspunkt forhandler af Mobilize Me til de norske hjælpemiddelcentraler. Vi spurgte nogle af de norske hjælpemiddelcentraler der brugte Mobilize Me, og alle anbefalede Cognita.

Cognita er specialister indenfor teknologiske hjælpemidler og kognitiv støtte og er dermed de helt rigtige til at distribuere på det norske marked. Sammen med SINTEF, Skandinaviens største uafhængige forskningsorganisation, planlægger de at lave et forskningsprojekt hvor Mobilize Me skal benyttes. Projektet forventes påbegyndt til september 2014. Samarbejdet med Cognita er baggrunden for at den norske version af Mobilize Me nu er på markedet.

Vi er meget glade og stolte af vores nye samarbejdspartnere!

 Adresse: Mobilize-Me, Åbogade 15, 8200 Aarhus N., Danmark • Tlf: 70707437 • E-mail: kontakt@mobilize-me.com