Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

1.1. Købsvilkårene er gældende for bestillinger af serviceydelser inden for leverance af digitale hjælpemidler, som er foretaget via Mobilize Me’s webshop.

Mobilize Me Aps

Åbogade 15

8200 Aarhus N

CVR: 34208077

2. Sådan handler du

2.1 Du kan købe en licens til et – eller flere – af vores værktøjer gennem Mobilize Me webshop. Vi har brug for følgende oplysninger for at kunne oprette dig som kunde:

  • Navn (den person, som skal oprettes som bruger)
  • Evt. eksisterende brugernavn
  • E-mail adresse
  • Faktureringsadresse: Vejnavn, husnr, postnummer, by
  • Ean og kommunal kontaktperson skal angives ved køb gennem af hjælpemiddelsbevilling.

Når du gennemfører et køb, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

2.2. Hvis du har brug for at tilknytte flere støttepersoner, såkaldte “planlæggere”, til den bestilte serviceydelse, skal vi også bruge navne og mailadresser på disse personer. Disse personer vil dog først modtage et login, når vi har modtaget en bekræftelse fra dem på, at vi må anvende deres oplysninger til at oprette en konto til dem.

Når du lægger en månedslicens i kurven, vælger du samtidig, hvor mange måneder du ønsker at betale for. Det er dit ansvar at sørge for, at du køber yderligere adgang, når disse måneder er gået.

2.3. Du modtager en ordrebekræftelse på mail umiddelbart efter din bestilling.

3. Levering

3.1. Vi opretter abonnementer i vores system løbende, og du vil oftest have adgang til den serviceydelse, du har bestilt, inden for 24 timer efter vi har modtaget din ordre.

3.2. I weekender og helligdage kan der være længere behandlingstid.

4. Betaling

4.1. Prisen for serviceydelserne følger Mobilize Me’s gældende priser, som er oplyst på hjemmesiden www.mobilize-me.com og på vores webshop , på det tidspunkt, hvor virksomheden bekræfter din ordre.

4.2. Ved køb af livstidsabonnementer faktureres der kun én gang.

5. Annulleringsbetingelser

Ønsker du at annullere dit køb, skal du give os besked herom inden for 14 dage.

Brug følgende formular og send den til kontakt@mobilize-me.com

  • Hermed annullerer jeg/vi (*) den af mig/os (*) indgåede kontrakt om køb af følgende varer (*)
  • Bestillingsnr:
  • Bestilt d. (*)/modtaget d. (*)
  • Navn på bruger:
  • Dato:

Når vi har modtaget din annullering, sender vi dig en bekræftelse herpå. Din betaling vil herefter blive refunderet. Der kan gå op til 10 dage, før pengene er tilbage på din konto.

6. Persondata

6.1. Vi opbevarer dine data (som blev beskrevet i punkt 2.1.), og information om hvilke serviceydelser du har købt, i 5 år fra udgangen af det nuværende regnskabsår. Dette sker for, at vi kan leve op til bogføringsloven. Efter denne periode slettes oplysningerne.

6.2. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

5.3. Som kunde har du mulighed for at få indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelser i denne forbindelse rettes til kontakt@mobilize-me.com

5.4. For yderligere information henviser vi til vores privatlivspolitik.

Dorthe Stricker

Få en uforpligtende præsentation

Vi afholder gerne en online præsentation af vores værktøjer for fagpersonale på skoler, institutioner og lignende. Det gør jer klogere på, hvordan vores værktøjer kan hjælpe jer og jeres borld vores gere, og vi bliver klogere på jeres udfordringer. Udfyld vores kontaktformular, så tager Dorthe kontakt til jer.