Om os

Arosii – Mobilize Me’s samarbejdspartnere

Mobilize Me er et datterselskab af IT-virksomheden Arosii A/S. Arosii står bag den tekniske udvikling af vores værktøjer, og deres solide erfaring med sundheds-IT er en stor force for vores værktøjer.
I 2013 indgik Mobilize Me et samarbejde med Arosii, som i dag ejer størstedelen af virksomheden. Arosii blev grundlagt i 1999 og er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i at arbejde med clean-tech og sundheds-IT. Deres IT-løsninger skaber stor menneskelig værdi, og ligesom Mobilize Me er de drevet af en trang til at udfordre og udforske muligheder.

IT-sikkerhed

Arosii er specialister inden for deres felt, og de har stor erfaring med at udvikle IT-løsninger inden for sundhedssektoren. Arosii står bl.a. bag sikkerhedssystemet, STS, på den Nationale Service Platform, som sikrer at landets borgere kan se, hvem der har logget ind i deres personlige oplysninger på den nationale sundhedsplatform, sundhed.dk.

Personfølsomme oplysninger

Netop denne erfaring har betydet, at vores værktøjer har fået et særdeles stærkt sikkerhedssystem, som er udviklet til at kunne håndtere personfølsomme oplysninger. Dette er især vigtigt ift. vores aftaler med kommuner og institutioner, som kræver særlige sikkerhedsforanstaltninger. Det sætter høje krav til IT-sikkerheden, og disse krav indfrier vores samarbejdspartnere til fulde.

IT-specialister

Arosiis ansatte er en blanding af erfarne IT-specialister og unge talenter. Netop denne kombination af kompetencer, erfaring og nytænkning giver stor værdi til Mobilize Me’s værktøjer. Arosii står for backend- og frontend udvikling, test og vedligehold af værktøjerne – i tæt samarbejde med Mobilize Me. Deres tekniske kompetencer favner bredt og omfatter bl.a. JavaScript, CSS, Angular, SQL, MongoDB, Node.js, NET og HTML5.

Databeskyttelse

Arosii har derudover et stort overblik over de behov, som bliver udtrykt fra politisk side, og de er med på nuværende og fremtidige standarder inden for databeskyttelse.

Vi er meget glade for vores samarbejde, og vi ved, at vores værktøjer er i de bedste hænder.

Dorthe Stricker

Kontakt

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00-15.00 til at besvare dine henvendelser. Ring til os på + 45 70 70 74 37 eller send os en mail på kontakt@mobilize-me.com